A.T.P. transport per ushqime delikate

Inxh. Aldo Carrieri eshte i autorizuar per te kryer:
proven per rinovimin e certifikates ATP per mjetet e transportit me targa shqiptare;
proven dhe llogaritjen per te leshuar per here te pare certifikaten ATP per mjetet e transportit qe qarkullojne me targa shqiptare dhe qe nuk kane qene asnjehere te pajisura me certifikaten ATP.
Kur duhet rinovuar certifikata
Skadenca e nje certifikate ATP eshte referuar ne piken 8 te certifikates, ku shkruhet: Kjo certifikate eshte e vlefshme deri me:
Pas proves, certifikata do te jete e vlefshme per tre vjet.
Kujdes! certifikata ATP eshte e nevojshme per transportin e ushqimeve delikate te parashikuara ne anekset 2 dhe 3 te ATP-se; per shembull certifikata nuk eshte e nevojshme per kryerjen e transportit per lule, kerpudha, fruta, perime te patrajtuara per konsum, sallame, djath  te  thate, qumesht me konservim te gjate etj.
Cilat jane dokumentet qe duhet te paraqiten:
Duhet te paraqiten dokumentet e meposhtme:
1) Certifikata origjinale A.T.P. afer skadences ose e skaduar;
2) Kopje e lejes se qarkullimit te mjetit.
Kontakti per te prenotuar per proven:
300px-Flag_of_Italy_svgGiovinazzo – Tel. 0803941612 (znj. Isabella Capursi) – Fax 0809190518
                        Cel AL 00355697436495
bandiera_albaniaTirane – Cel AL 00355693806680 (z.Jurgen Xhelilaj)